Els 10K de Sants del 2 de novembre ja han tancat inscripcions.

0
106

Havent exhaurit els 900 dorsals reservats per l\’Internet i els 400 presencials que han venut a les cotxeres de Sants ja s\’han tancat definitivament les inscripcions per aquesat cursa. Totes les cusrse de 10K de Barcelona estan tancant abans de termini i la Jean Bouin OPEN (30-N), amb un nou circuit més pla i la Sant Silvestre – cursa dels nassos (31-D) estan ara mateix un 300% per sobre les inscripcions de les mateixes dates de l\’any passat. Èxit total de participació i rècord absolut a Sants, com ja va ser la Mercè i serà la Jean Bouin si segueix la mateixa progressió. Totes aquestes curses formen part de la Lliga ChampionChip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada