Inscriu-te a la Sant Silvestre de Lloret!!

0
23

La segona Sant Silvestre de Lloret se celebrarà el proper 28 de desembre, sobre un circuit de 5 quilòmetres perfectament homologats per la RFEA. La cursa estarà plena de novetats, i pots apuntar-te a ella a travès de Runners La inscripció màxima està fixada en 3.000 corredors en la prova absoluta, i en 600 en les de menors. La principal novetat es que aquest any se sortejarà entre tots els participants (exceptuant atletes d\’élit i persones properes de la organització), un cotxe, a mès de bicicletes mountainbike, DVDs i material esportiu.| Com a altres serveis complementaris, el proper 28 de desembre, tindreu guarderia i guardarroba. El circuit s’ha modificat amb vistes a fer-lo mès espectacular, éssent la sortida a doble carril, i passant de nou per el mateix punt als cinc minuts de cursa. El resultat serà un format molt atractiu per als espectadors. Desprès dels 5 quilòmetres, s’organizarà sobre la pista d’ atletisme una sessió de batuka amb els germans Jéssica i José Expósito. La prova serà retransmesa per TV3 , i la organizació ha previst realitzar quatre entrenaments dirigits els quatre dissabtes anteriors a la competició, amb atletes d\’ élit i entrenadors especialitzats. Tota la informació de la segona Sant Silvestre de Lloret la pots trobar a la , web: www.sansilvetredelloret.com . Per tal de formalitzar la inscripció tens dues opcions: sense xip groc propi o amb amb xip groc propi. No et perdis aquesta cursa!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari