Inscriu-te a la Sant Silvestre de Lloret!!

0
67

La segona Sant Silvestre de Lloret se celebrarà el proper 28 de desembre, sobre un circuit de 5 quilòmetres perfectament homologats per la RFEA. La cursa estarà plena de novetats, i pots apuntar-te a ella a travès de Runners La inscripció màxima està fixada en 3.000 corredors en la prova absoluta, i en 600 en les de menors. La principal novetat es que aquest any se sortejarà entre tots els participants (exceptuant atletes d\’élit i persones properes de la organització), un cotxe, a mès de bicicletes mountainbike, DVDs i material esportiu.| Com a altres serveis complementaris, el proper 28 de desembre, tindreu guarderia i guardarroba. El circuit s’ha modificat amb vistes a fer-lo mès espectacular, éssent la sortida a doble carril, i passant de nou per el mateix punt als cinc minuts de cursa. El resultat serà un format molt atractiu per als espectadors. Desprès dels 5 quilòmetres, s’organizarà sobre la pista d’ atletisme una sessió de batuka amb els germans Jéssica i José Expósito. La prova serà retransmesa per TV3 , i la organizació ha previst realitzar quatre entrenaments dirigits els quatre dissabtes anteriors a la competició, amb atletes d\’ élit i entrenadors especialitzats. Tota la informació de la segona Sant Silvestre de Lloret la pots trobar a la , web: www.sansilvetredelloret.com . Per tal de formalitzar la inscripció tens dues opcions: sense xip groc propi o amb amb xip groc propi. No et perdis aquesta cursa!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada