CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
129

Roger Roca i Mireia Sosa, Campions
Aquest diumenge 5 d\’octubre, s\’ha celebrat la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la XXV Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès. Roger Roca (Rayet G) i Mireia Sosa (Califòrnia S) s\’han proclamat campions autonòmics d\’aquesta especialitat en ruta. Roger Roca ha vençut amb un temps de 1h08\’42”, seguit d\’Adrià García (FCB) amb 1h10\’38” i Benito Ojeda (Diadora DC) amb 1h11\’50”. Per a Roger Roca aquest és el cinquè títol autonòmic d\’aquesta distància, després dels aconseguits els anys 2.002, 03, 04 i 2.006. Per a Mireia Sosa, aquest és el primer títol i ha marcat un temps de 1h25\’31”, seguida d\’Estrella Ribó (Califòrnia S) amb 1h25\’42”, i Meritxell Bonet (C Isabel II) 1h26\’19”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada