52 curses de la Lliga i Benito Ojeda es posa primer

0
83

Benito Ojeda que ha fet molts punts aquest cap de setmana adelanta a Antonio Sevillano, que ha estat molts mesos al capdavant de la classificació. En dones Carme Ballesteros segueix dominant, però Estrella Ribó està a només 25 punt. Tot està per decidir.
Ja podeu llegir un nou article de la Dra. Yolanda Puentes: la próstata un problema comú de molts corredors veterans. Lectura molt recomanada.
Col·laboradors Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Running Vallés (Sant Cugat), L\’Aire (Granollers), California Sports (Sabadell), J\’arribu (Cornellà), Esports kñera (Terrassa), BASE Castelló Esports (Viladecans) i a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Ginés Sports, Runnersworld, esportíssim.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada