CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
61

El proper diumenge 5 d\’octubre, se celebrarà la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la XXV Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès. Amb l\’organització a càrrec del Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Natació Sant Cugat i l\’Ajuntament de la ciutat, la sortida es donarà a partir de les 10\’00 hores a la Plaça dels Quatre Cantons. Els guanyadors de l\’edició de 2.007, i actuals campions catalans d\’aquesta modalitat, són José Maria Granadero i Vinyet Nogueró, que van aconseguir el títol la temporada passada a Igualada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada