I Cadí Vertical el 28 de setembre al Parc Natural Cadí-Moixeró

0
98

La Salle – Universitat Ramon Llull- té el plaer de presentar la primera edició de la Cadí Vertical, una cursa de muntanya de 1.000 metres de desnivell, en un recorregut total de 6km i que tindrà lloc el dia 28 de setembre del 2008 al Parc Natural del Cadí-Moixeró. La participació en aquest tipus de proves va cada vegada més en augment, degut probablement al creixement constant de gent que practica esport i que vol gaudir de la natura. Per aquesta primera edició hem volgut portar a un referent en aquest tipus de curses, com és en Kilian Jornet, Campió del Món de curses de resistència, guanyador de “L’ULTRA-TRAIL DU MONT-BLANC 2008” i recordman mundial del Kilòmetre Vertical. A més a més, hem creat un nou concepte de prova, on durant l’estona que el corredor participa o competeix, pot deixar als seus fills en un entorn controlat, gaudint de tallers educatius, esportius i jocs, coneixent la natura i passant una estona divertida; es tracta del servei Natura Parc, un espai per nens i nenes de 3 a 12 anys gestionat per monitors titulats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada