Núria Padrisa 9a al Campionat d\’espanya de triatló

0
71

Molt bon resultat de la Núria al Campionat d\’Espanya de triatló celebrat aquest cap de setmana al Ferrol (Galícia) D\’entre 53 triatletes femenines èlite, la Núria va sortir amb una regular 26a posició de l\’aigua, en bicicleta ja va remontar posicions atrapant noies amb l\’ajuda de tres triatletes més amb les quals es va entendre per a fer relleus i així portar un bon ritme. Corrent és actualment on destaca més i així va aconseguir el 7è millor parcial que li va permetre acabar de remontar fins a la 10a posició general i 9a al Campionat d\’Espanya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada