Vine a la Tetratló de Santa Tecla

0
27

Aquest diumenge 14 de setembre es disputarà la cinquena edició de la Tetratló de Santa Tecla, en les Pistes Municipals de Camp Clar, i organitzada pel Club Atletisme Tarragona. Aquesta prova, que s\’ha consolidat en el marc de les festes de Santa Tecla, patrona de Tarragona, inclou com a gran novetat enguany la celebració d\’una mini tetratló per als més petits, de fins a deu anys. Aquesta inclurà les proves dels 60 metres llisos, el salt de llargada i el llançament de pilota, i començarà a les 10h del matí.| La Tetratló, oberta a majors de 10 anys, s\’iniciarà a les 11h i inclourà les quatre proves classiques, com són els 100 metres llisos, el salt de llargada, el llançament de pes i els 1000 metres llisos pels homes, mentre que les noies faran els 800 metres llisos. Al final del matí s\’establirà una classificació a partir dels punts obtinguts per cada atleta, i corregits en fucnio de l\’edat, a aprtir de la qual es lliuraran premis als tres primers homes i dones classificats. Tant la minitetratló com la Tetratló són proves de caracter popular, obertes a la participació de tots, i que pretenen apropar el mon de l\’atletisme en pista a tothom al temps que passar una bona estona fent esport. No hi inscripcio previa, sino que les inscripcions es faran a les propies pistes, el mateix diumenge, des de les 10h del matí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari