REVISTA MARATHON DE SETEMBRE

0
80

Aquets número de setembre és molt olímpic. Comencem amb les maratons olímpiques de Pequín: SAMUEL WANJIRU registrà un nou rècord olímpic en marató amb una increïble marca de 2h:06.32 i dóna la seva primera medalla d’Or a Kenya. Per altra banda l’atleta romanesa CONSTANTINA TOMESCU va proclamar-se campiona olímpica acabant amb el somni de la recordwoman Paula Radcliffe. Dos articles amb l’anàlisi refinat i profund que ens té acostumat el periodista esportiu David Rubio| I a més a més: el CALENDARI DE PROVES D’OCTUBRE, amb 50 propostes diferents. La secció CATALANA “l’Actualitat a Casa Nostra” amb comentaris del nostre esport a Catalunya i a la resta de l’estat, avui tenim: Triatló Sprint de Barcelona, cursa de l’Espluga de Francolí, Pujada a Coll de Pal, Cursa del Poble Sec, Ultra Trail Aneto, Vertical Running a Cerler, Raid pel Mont Blanc, entre d’altres. Després seguim amb una ENTREVISTA A ROGER PUIGBÓ, que participarà a Pequín als Jocs Paralímpics; continuem recordant el MÍTING d’atletisme de Barcelona del passat juliol i, la tradicional secció fixa de FLAIXOS Internacionals d’Atletisme. El “broche de oro” ho dóna l’Alberto Montenegro amb un magnífic article en record de la Marató Olímpica de Barcelona’92. Si tot això és del teu gust i encara no sou subscriptors i n’esteu interessat podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es (Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada