Cursa del Castell de Montesquiu

0
77

La Cursa del Castell de Montesquiu és una competició de fons de 12.200 metres puntuable pel Gran Premi de Curses de Fons de Catalunya. Té els seus inicis al 1989 i al llarg de tots aquests anys s\’ha anat superant aconseguint una experiència i un prestigi que la situen entre les millors de la seva categoria. Un dels pilars forts d\’aquesta cursa és el recorregut que transcorre a través del marc incomparable del Parc Comarcal del Castell de Montesquiu (Osona). Corrent per pinedes, rouredes, fagedes i bosc de ribera al seu pas per la riera de la Solana. Una ferma organització, un assortit ventall d\’esponsors, una impagable munió de col·laboradors i una gran participació n\’augura un llarg i pròsper futur.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari