Entrevista a Josep Lluís Blanco

0
23

A punt de marxar cap als Jocs Olímpics de Pequín, on confia fer un bon paper -\”cap esportista de Lloret hi ha arribat mai\”, recorda-, José Luis Blanco (Lloret, 1975) s\’entrena habitualment al seu poble natal. Les pistes municipals d\’atletisme i les platges s\’han convertit en escenaris habituals dels seus trajectes, i és que Blanco se sent molt unit a la ciutat que l\’ha vist créixer i intenta promocionar-la arreu del món. També confia en promocionar els joves atletes i aquest desembre pretén organitzar la segona edició de la cursa de Sant Silvestre. Entreni o estigui de vacances, la veritat és que Blanco no para.
Més Informació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari