CURSA FESTA MAJOR D\’ORRIUS

0
38

DISSABTE 2 D\’AGOST A LES SET DE LA TARDA
Organitza: Comissió de festes de l’ajuntament d’Orrius i Colla Maimakansu
CURSA:Oberta als majors de 10 anys.
DISTÀNCIA: La cursa serà d’11 km per carretera i camins de bosc al voltant d’Orrius. INSCRIPCIONS: Gratuites, a la plaça de la Constitució, una hora abans de la sortida. SORTIDA: A la carretera, davant la Pèrgola. A LES SET de la tarda els caminants i a dos quarts de vuit els corredors ARRIBADA: A la Plaça de la Constitució. EL CONTROL: Es tancarà als 90 minuts de donar la sortida als corredors. L’ORGANITZACIÓ: Declina tota responsabilitat, en quant als diferents perjudicis que la participació en la prova pot portar. Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament i el que cau fora d’ell queda sota la decisió de l’organització.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari