MBANGO S’AFEGEIX A LA FESTA DEL TRIPLE

0
38

La camerunesa Françoise Mbango, campiona olímpica de triple salt, també participarà a aquesta prova al Míting Ciutat de Barcelona. Això fa que la relació de figures del concurs assoleixi un nivell insuperable. Mbango encara no ha aconseguit aquesta temporada el nivell de l’any dels Jocs Olímpics d’Atenes, quan va saltar una distància de 15.30m, però a Burdeus ja ha signat 14.93, una marca que la col—loca a la tercera posició del rànquing mundial. Amb l’alta de Mbango, les quatre primeres de la temporada competiran a Montjuïc a una prova que és, sense cap mena de dubte, la de major qualitat del míting pels seus antecedents i el prestigi de les participants. No hem d’oblidar que a més saltarà Carolina Kluft poc abans del seu debut olímpic en triple salt i que també trobem entre les inscrites Carlota Castrejana, qui acaba d’aconseguir a Alcalà d’Henares 14,29m, millor marca espanyola de l’any.| ALEKNA, BAIXA Malgrat tot, al disc masculí s’ha de lamentar la baixa de Virgilius Alekna, segon millor home de la temporada. Alekna ha enviat un fax explicant que ha de participar aquest cap de setmana al campionat nacional del seu país, Lituània.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.