EL FILL DE CALVIN SMITH CORRERÀ ELS 400 METRES A BARCELONA

0
26

Calvin Smith Jr., fill del llegendari velocista dels Estats Units Calvin Smith, dues vegades campió del món i plusmarquista mundial a la dècada dels vuitanta, prendrà part a la prova dels 400 metres del Míting Ciutat de Barcelona. Smith posseeix una millor marca de 45.14 i als seus 21 anys està considerat com una de les més firmes esperances de l’atletisme del seu país a aquesta dura especialitat. Nascut el 10 d’octubre de 1987, en ple regnat del seu pare a la prova dels 100 metres, Smith s’ha decantat pels 400 metres, mantenint una progressió constant que l’ha de portar fins la primera línia mundial de la distància: 46.17 al 2006, 45.52 l’any passat i aquests 45.15 de 2008 que, malauradament, no l’han obert les portes de l’equip d’Estats Units per poder participar als Jocs Olímpics de Beijing.| Smith, a Barcelona, s’enfrontarà a més promeses USA de la velocitat, Reggie Whiterspoon, quart als trials d’Omaha de fa uns dies amb 45.01. Al seu darrer duel, victòria de Whiterspoon precisament a la final dels 400 metres d’aquests trials (45.01 per 45.57), als quals Calvin Smith, que va acabar cinquè, va perdre qualsevol possibilitat d’anar a Beijing. El seu progenitor va ser un dels més grans velocistes de finals del segle passat, i va conquerir els seus dos títols de campió el món, tot i que als 200 metres, i portant la plusmarca mundial dels 100 metres fins els 9.93, marca aconseguida a alçada, a Colorado Springs, el 1983. L´any 1989 va guanyar els 200 metres d\’aquest mateix míting (20.50), a l\’Estadi Serrahima. Ara el fill vol continuar preservant un cognom de llegenda

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari