Obertes les inscripcions per Internet pels 10K dels EuroGames a Barcelona. 27 juliol.

0
75

El proper diumenge 27 de juliol a les 9 del matí tindrà lloc una nova cursa de 10K a Barcelona dins el marc dels EuroGames. La cursa amb sortida i arribada a les pistes d\’atletisme de Marbella es totalment plana i oberta a tothom. Preu: 10 euros amb xip groc i 12 euros si no tens xip. Ja hi ha més de 500 participants inscrits de fora de Catalunya i ja han començat les inscripcions pels catalans. Per a més informació podeu enviar un mail a: running@2008.eurogames.info i aqui teniu el formulari de la inscripció i el recorregut i reglament.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada