Marcel Zamora imbatible a l\’Ironman de Niça

0
128

El barceloní Marcel Zamora va assolir la seva tercera victòria consecutiva a l\’Ironman France disputat a Niça el passat 21 de juny. La prova disputada sota la distància de 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i 42,195 km de cursa a peu resulta ideal per Zamora, que per qüestió de segons en la natació del triatló olímpic, a on es pot anar en grup al segment de ciclisme, quedant perjudicat sense opcions al primers llocs, es va decidir per dedicar-se a la llarga distancia a on l\’esforç és totalment individual, com si fos una cronometrada de ciclisme. A l\’edició d\’enguany va tenir la forta rivalitat del francès Hervé Faure, que Zamora va solucionar amb un esplèndid parcial a la marató final de 2 h 45 min, per creuar la meta victoriós amb un temps final de 8 h 34 min 3 s.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada