EL MÍTING D´ATLETISME CIUTAT DE BARCELONA JA TÉ PÒSTER OFICIAL

0
27

El Míting Ciutat de Barcelona ja té pòster oficial. Tot seguint la política de màrqueting i comunicació dissenyada amb antelació, la reunió d’atletisme del pròxim 9 de juliol disposa des d’avui un cartell amb un missatge ple de contingut i d’intenció: rècord d’assistència. Aquesta és la voluntat de l’organització de l’esdeveniment, aconseguir una xifra rècord per un espectacle d’un dia a un estadi a Espanya.| La qualitat del cartell d’atletes que està a punt de tancar-se i els preus del tot assequibles de les entrades reforcen l’idea preconcebuda dels organitzadors: intentar que Barcelona, dos anys abans de la celebració del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, es posi al capdavant de les reunions atlètiques celebrades a Espanya en el terreny de l’assistència dels afeccionats. L’any 1991, la temporada abans dels Jocs Olímpics de 1992, Barcelona ja va tenir una molt elevada consideració i la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) li va concedir l’organització de la final del Grand Prix d’aquell any. El Míting Ciutat de Barcelona, que se celebrarà a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, comptarà amb la presència de figures molt destacades com ara la sueca Carolina Kluft, que s’enfrontarà a la campiona mundial de triple salt, la cubana Yargelis Savigne, la també cubana Osleidys Menéndez, campiona olímpica de javelina, la bielorussa Yuliya Nesterenko, or a Atenes 2004 als 100 metres, i la jamaicana Veronica Campbell, campiona olímpica als 200. S’està negociant actualment amb Irving Saladino, Usain Bolt, Yelena Isinbayeva, Dayron Robles, Abubaker Kaki (arribarà a Barcelona, per a una estada de més d\’un mes, el pròxim 25 de juny al costat d\’uns altres 11 atletes sudanesos) i d’altres estrelles del tartan i ja és segura la presència dels millors atletes espanyols: Marta Domínguez, qui correrà 5.000 metres, Josephine Onya, els migfondistes, Jackson Quiñonez, Mario Pestano… El cartell forma part d’una primera fase d´una triple campana de promoció amb un punt d’unió que és la paraula rècord: rècord de participació per la campanya de la votació de la mascota, que es posa en marxa precisament aquesta setmana, rècord d’assistència pel míting i rècord de voluntaris per la campanya de voluntaris, prevista per la propera tardor.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari