III CROS SOLIDARI PER LA SALUT MENTAL.

0
72

Diumenge, 23 de novembre de 2008 El proper diumenge 23 de novembre, celebrarem el III Cros Solidari per la Salut Mental al Parc Metropolità de “La Muntanyeta” de Sant Boi de Llobregat. Enguany el cros formarà part de les activitats programades a la Marató de TV3 que tractarà les Malalties Mentals Greus. El cros s’inclourà en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme de la temporada 2008 / 2009. Volem que el cros sigui una eina normalitzadora, és per això que intentem reunir atletes de nivell català i estatal conjuntamente amb atletes populars i d’altres que per la seva condició no acostumen a tenir espai en aquest tipus d‘esdeveniment esportius. Aquesta prova està organizada per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu , Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental, la Unitat de Promoció Esportiva i Cohesió de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la colaboració del Club Atletisme Sant Boi.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada