El passat diumenge 8 de juny es va celebrar a Cantonigròs el IV Memorial Ramon Oliu.

0
23

Enguany, a més a més de la cursa tradicional dels adults, que va aplegar 165 corredors i corredores, es van realitzar com a novetat dues curses infantils per a nens i nenes de 0 a 14 anys, amb un total de 50 participants. | Com sempre, no hi va haver premis per a ningú en la cursa dels grans, però, tot i tractant-se d’una cursa no competitiva, cal fer menció als tres homes i dones que van arribar primer: 1er Daniel Bayés 36.10; 2on Jaume Aragonés 36.24; 3er Pep Riera 36.59. 1ra. Núria Puig 48.30; 2naSusana Gomez 49.17; 3ra Mar Puig 50.30 De les curses dels petits no es va fer classificació. Tots i cadascun, però, van rebre una medalla a l’arribada. La combinació de les proves de grans i petits -el present i el futur- li va donar, segons el parer de molts, una nova dimensió a l\’homenatge que l\’atletisme popular rendeix cada any en el seu poble natal al genuí introductor a Catalunya i a la resta de l’Estat d\’aquesta bogeria del córrer de forma lúdica.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari