Barberà del Vallès fomenta el coneixement del riu Ripoll amb una caminada popular

0
2637

Barcelona.- Una caminada popular busca fomentar el coneixement del riu Ripoll al seu pas per Barberà del Vallès (Vallès Occidental). La tercera edició de la prova es durà a terme aquest diumenge a partir de dos quarts de deu del matí, que sortirà des de la plaça de la vila de la localitat. L\’itinerari, de deu quilòmetres, passarà per llocs històrics del municipi com ara l\’església la Romànica i el castell i està previst que passat el migdia s\’arribi altre cop al punt de sortida. La jornada, organitzada pel Grup Senderista Barberà i l\’ajuntament vallesà, està dirigida a tots els públics i no cal inscripció prèvia.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada