Molts bons temps als 10K de Pineda i moltes curses de 10K arreu de Catalunya aquest cap de setmana

0
116

Podium de categoria als 10K de Pineda de Mar, on 1100 valents han corregut sota una pluja intensa amb uns carrers plens d\’aigua. Els temps dels primers demostren la qualitat del circuit. Resultats dels 10K de Pineda de Mar. Més curses de 10K aquest cap de setmana a Catalunya: Ja podeu consultar els resultats dels 10K de Nou Barris-Barcelona. Aquesta cursa forma part de la Lliga Internet i també es poden consultar els resultats dels 10K de Granollers del dissabte tarde.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada