5è Km de Les Corts de Barcelona

0
26

El dia 25 de maig de 2008, sota una intensa pluja i un fort vent, es va celebrar el 5è Km de Les Corts de Barcelona, prova de la Real Federación Española de Atletismo. Les inclemències meteorològiques i un recorregut amb corbes molt tancades i no gens pla van afectar greument el nivell de les marques. A la carrera sènior masculina, va guanyar Mostafa Benslimane de l’Agrupació Atlètica Catalunya, entrant davant els atletes Abdelhak Sabhi i Abdeslam Louah Khattabi. A la categoria sènior femenina, va triomfar l’atleta del F.C. Barcelona Anna Bové, davant les atletes Hasna Bahom i Emma Almagro. En veterans, el guanyador de totes les categories masculines va ser Juan Manuel Alcalá Guzmán, atleta del F.C. Barcelona. A la categoria de veterans M-40, qui això escriu va assolir la tercera posició, darrera d’Alcalá Guzmán i de José García Pérez, atleta del J’arribu.| Les classificacions poden consultar-se a la web de l’Associació Poppyteam Atletisme, què organitza amb brillantor aquesta competició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari