FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS. El FC Barcelona, Campió

0
88

El passat cap de setmana s\’han celebrat les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.008 en les diferents categories.
El Futbol Club Barcelona s\’ha proclamat Campió de la categoria masculina a l\’Estadi d\’El Congost de Manresa, amb un ampli marge de punts sobre el segon classificat, la Joventut Atlètica de Sabadell. El tercer lloc ha estat per el CA Manresa. A la categoria femenina, l\’encontre corresponent a la Final A de la Primera Divisió es va tenir que suspendre per la forta pluja que va caure sobre les pistes de Girona. A la Segona Divisió, el campió masculí va ser el CN Reus Ploms, que es va imposar a l\’encontre que es va celebrar a Reus.
Resultats
Fotografies
Girona 1Girona 2.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada