CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA

0
64

Kilian Jornet i Ma Gracia Coll, campions
Aquest diumenge 18 de maig s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Muntanya, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, en el marc de la quarta Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià . La victòria en la categoria masculina ha estat per a Kilian Jornet (Girona CB), seguit a dos segons per Pedro Ruiz (At. Palamós) i Francisco Garcia (At. Terrassa) en tercera posició. En dones, el títol ha estat per a Ma Gracia Coll (Girona CB), seguida de Ma Luisa Muñoz (At. Sant Boi) i Carme Ballesteros (Califòrnia S).|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada