FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
61

Aquest cap de setmana se celebraran les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.008 en les diferents categories.
Els encontres de la Primera Divisió es disputaran el diumenge 18. La Final A de la categoria masculina se celebrarà a l\’Estadi d\’El Congost de Manresa, i la de la categoria femenina a l\’Estadi Palau Sacosta de Girona, el mateix escenari on es disputarà la Final B de la categoria masculina, celebrant-se la de la categoria femenina a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat.| Els encontres de la Segona Divisió es disputaran el dissabte 17. La Final A de la categoria masculina se celebrarà a l\’Estadi Club Natació Reus Ploms de la capital del Baix Camp, i la Final B a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa. La Final A de la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es disputaran a l\’Estadi Municipal de Can Dragó de Barcelona. Per últim, l\’encontre de la Final B de la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina se celebrarà el diumenge 18 a la Pista d\’Atletisme Municipal del Fornàs de Valls.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada