CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA

0
69

El proper diumenge 18 de maig se celebrarà la setena edició del Campionat de Catalunya de Muntanya, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, en el marc de la quarta Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià. La sortida es donarà a les 9,30 hores des de la Plaça del Promontori (davant el passeig del mar) i la prova es disputarà sobre un circuit camp a través de 10.300 metres, amb sortida a Llafranç i arribada al Far de Sant Sebastià.| Els actuals campions de Catalunya són Andres Acuña i Montse Cinca que van aconseguir el títol autonòmic en l\’edició passada celebrada a Castellar del Vallés.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada