XXI CURSA DE L\’ALBA

0
31

JOSE MANUEL GRANADERO ( \”>C.A. Igualada) Guanyador Absolut
El pasat diumenge dia 11 de maig es va disputar la XXI edició d\’aquesta cursa de muntanya de 24 Km. i més de 1.000 m. de desnivell. La cursa surt de la Piscina Municipal de Collbató (345 m.), puja per les Coves del Salnitre cap a Sta Cova de Montserrat, puja a Sant Miquel per baixar al Monestir i torna a pujar pel Pas del Soldat Frances i el Plà dels Ocells cap al cim de Sant Geroni (1.236 m.), un cop a dalt, la cursa torna enrera pel camí de Sant Joan i continua baixant fins arribar de nou a la piscina de Collbató.| L\’atleta del CAI José Manuel Granadero va ser el guanyador absolut de la mateixa i amb un temps de 1h50\’35\” (a un promitg de 4\’36\”), es va imposar a atletes tant destacats en les curses de montanya com l\’Agustí Roc (ex-campió del mon) que es va classificas en segona possició

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari