Campionat d\’Espanya d\’Atletisme per a Sords

0
68

Dia: 17 de Maig del 2008 / Localitat: Calella
La Federació Espanyola d\’Esports per a Sords i el Club d\’Atletisme Calella aportaran a la ciutat de Calella un nou Estatal, el CAMPIONAT D\’ESPANYA D\’ATLETISME PER A SORDS. L\’encontre es disputarà a les Pistes de la Zona Esportiva de \’La Muntanyeta\’ el proper dissabte, 17 de maig, de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit. Com a figura destacada del Campionat, tindrem la presència de JAVIER SOTO del Caja Segovia (Campió del Món de 1500 a Itàlia \’01, Campió d\’Europa de 800 i 1500 a Bulgària \’07 i Rècordman d\’Europa i del Món en vàries proves).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.