2a Cursa de la Guienu a Vilanova de Bellpuig,

0
75

Diumenge 8 de juny fem la segona cursa de \”La Guineu\” a Vilanova de Bellpuig. La cursa esta dividida per categories i la categoria absoluta es correran un total de 10 km, que consta de dues voltes a un circuit completament pla, estem al pla d\’Urgell, i per camí de terra menys el tram que es fara per dins de la localitat. La inscripció esta sent molt bona, i animem a tothom a passar una bona jornada de diumenge fent una mica d\’esport. També podran participar totes les categories desde P-3 fins a Cadet, amb varies curses que es faran desprès de la cursa de 10 Km.| Només ens queda animar a tots els corredors que s\’inscriguin, ho podràn fer a l’apartat inscripcions.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada