QUATRE ATLETES CATALANS A LA COPA DEL MÓN DE MARXA

0
74

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els equips que participaran a la Copa del Món de Marxa Atlètica que se celebrarà el proper cap de setmana, 10 i 11 de maig a Cheboksary (Rússia). Quatre atletes catalans participaran en aquest campionat mundial, tres dones i un home. Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (AE BiB) participaran en la prova dels 20 km, i Raquel González (AAC) ho farà en els 10 km de la categoria júnior. El representant masculí, Jesús Àngel Garcia Bragado (C. Isabel II) prendrà part en la prova dels 50 km.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada