Diumenge es farà la tercera Cursa Popular de Parets del Vallès

0
122

El Club Atletisme Parets, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Parets i la Diputació de Barcelona, ha organitzat la 3a Cursa Popular de Parets del Vallès, que se celebrarà el diumenge, 11 de maig, a les 10 hores, amb sortida i arribarda al Pavelló Municipal d’Esports. La prova està inclosa dins del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme i es regirà pel reglament aprovat per a les curses de fons. Enguany hi hauran dos recorreguts. La Cursa, de 10 quilòmetres, i La Mitjacursa, de 5, en ambdós casos amb circuit homologat.| El lliurament de dorsals es farà el mateix diumenge des de les 7.30 hores i fins mitja hora abans de la sortida. Les inscripcions ja es poden formalitzar a través dels webs http://www.caparets.com/ i http://www.atletisme.com/ o de forma presencial al Pavelló Municipal d’Esports i a la Piscina de Can Butjosa. El termini d’inscripció finalitza el 8 de maig.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada