La mitja de Granollers

0
86

La mitja de Granollers, 1 de febrer 2009, ha obert avui les inscripcions, per a les tres curses, que es tancaran quan arribin a: lamitja (5.500), el quart de mitja(1000) i la mini(1000). Es recomana no esperar doncs tradicionalment els pitralls s\’exahureixen molt abans de la data límit. Enguany totes les inscripcions es faran on line i no de forma presencial. L\’organització pensa reduir al mínim el paper, dins d\’un decàleg de mesures mediambientals. Una altra mesura serà la utilització de tintes ecològiques en l\’estampació de l\’obsequi.| La pregunta clàssica, què donaran aquest any? Samarreta de màniga llarga i unes malles, del tipus pirata. Totes dues prendes de la marca ADIDAS. Trobaràs tota la informació a la seva pàgina web

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada