Promoció: Campionat de Catalunya de Clubs

0
241

Dissabte, 3 de maig, van disputar-se les dues primeres jornades del Campionat de Catalunya de Clubs per a categories de promoció, a l\’Estadi Municipal \”La Muntanyeta\” de Calella, organitzada pel Club d\’Atletisme Calella i la Federació Catalana d\’Atletisme.| L\’Igualada va ser el gran victoriós de la jornada, guanyant el Campionat amb 3 dels seus equips (Aleví Femení, Aleví Masculí i Infantil Femení). La resta de títols van ser per el Castellar en Benjamí Mixt, el Sant Cugat en Benjamí Femení, el Sabadell en Benjamí Masculí i L\’Hospitalet en Infantil Masculí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.