Gran participació a la 31ª Cursa popular de Sant Josep a Montblanc

0
66

Unes 500 persones ha participat aquest dijous 1 de maig a la 31ª Cursa Popular i a al 14ª Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc el que suposa un nou èxit de participació, havent-se arribat a límit que establia l’organització. Per que fa a la cursa popular aquesta ha estat guanyada per Marco Pérez en categoria Masculina i Aida Vallés en categoria femenina. En la cursa de fons el primer classificat ha estat Xavi Garcia Insa del JOMA i la primera classificada Marta Secall del Club Atlètic Montblanc. | El Club Atlètic Montblanc agraeix la participació de tots els corredors i col•laboradors. A partir de demà divendres podran consultar-se les classificacions i les fotos a la pàgina web del club

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada