CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
30

El proper diumenge 4 de maig, el Patronat Municipal de l\’Esports de l\’Ajuntament de l\’Escala organitza el 32è. Campionat de Catalunya de Marató, en el marc de la sisena edició de la Marató d\’Empúries – L\’Escala – Costa Brava. La sortida es donarà a les 9.00 hores, i estarà situada al Museu d\’Arqueologia d\’Empúries, indret on també se situarà l\’arribada. La cursa transcorrerà pel marc incomparable que formen els nuclis urbans i paisatgístics de l\’Escala, Sant Martí d\’Empúries, Albons i Sant Pere.| Els actuals campions són Benito Ojeda i Anna Rosa, que van aconseguir el títol autonòmic de 2.007 a la mateixa Marató d\’Empúries.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari