MULLA’T I CORRE, Al Circuit de Catalunya per l’Esclerosi Múltiple

0
73

Aquest dimecres s’ha realitzat la Roda de Premsa Presentació de la vuitena edició de la Cursa Atlètica al Circuit de Catalunya “Mulla\’t i Corre per l\’Esclerosi Múltiple” que se celebrarà el proper diumenge 4 de maig al Circuit de Catalunya de Montmeló.| A l\’acte hi ha assistit el Sr. Manuel Ramal, Alcalde de Montmeló, Sr. Ramón Praderas, Director del Circuit de Catalunya, Sra. Rosamaria Estrany, Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Sra. Conxita Rusinés, Cap de Comunicació de l\’Associació Mitja Marató de Terrassa, Sr. Isaac Otero, Director de la cursa \”Mullat i Corre 2.008\”, i el Sr. Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme. També ha participat l\’atleta José Ríos, que ha fet els honors d\’apadrinament de la Cursa en aquesta edició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.