CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
64

El proper diumenge 4 de maig, el Patronat Municipal de l\’Esports de l\’Ajuntament de l\’Escala organitza el 32è. Campionat de Catalunya de Marató, en el marc de la sisena edició de la Marató d\’Empúries – L\’Escala – Costa Brava. La sortida es donarà a les 9.00 hores, i estarà situada al Museu d\’Arqueologia d\’Empúries, indret on també se situarà l\’arribada. La cursa transcorrerà pel marc incomparable que formen els nuclis urbans i paisatgístics de l\’Escala, Sant Martí d\’Empúries, Albons i Sant Pere. Els actuals campions són Benito Ojeda i Anna Rosa, que van aconseguir el títol autonòmic de 2.007 a la mateixa Marató d\’Empúries.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada