CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
76

Aquest cap de setmana ha començat l\’edició número cinquanta-una del Campionat d\’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d\’Honor i Primera Divisió.
El dissabte es va celebrar la Primera Jornada de la Divisió d\’Honor. A la categoria femenina, els dos clubs catalans, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya i l\’ISS-L\’Hospitalet, van competir a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, encontre que ha estat dominat pel Platges de Castelló. En segona posició s\’ha situat l\’ Agrupació AC, classificant-se per l\’encontre per a disputar el títol. L\’ISS-L\’Hospitalet ha quedat en tercera posició i participarà en el següent encontre per a eludir el descens.| A la categoria masculina, el Medilast Sport Lleida UA es va desplaçar a Pontevedra, classificant-se en segona posició a només mig punt del guanyador EAMJ Playas de Jandía. Els dos equips disputaran l\’encontre per a lluitar pel títol. A la jornada del diumenge s\’han celebrat els encontres de la Primera Divisió. En homes, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya s\’ha imposat amb molta claredat en el seu encontre celebrat a València. Per la seva part, l\’ISS-L\’Hospitalet ha fet el mateix a Alacant, classificant-se d\’aquesta manera els dos clubs per l\’encontre per a disputar l\’ascens. En dones, Club Atlètic Manresa i Medilast Sport Lleida UA han competit a Burgos, quedant en segona posició el club de Bages, i en tercera els de Lleida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada