Tancament anticipat inscripcions al cros de la Policia Local de Mataró

0
57

Gairebé 10 dies abans de la cursa, s\’hauran de tancar les inscripcions pel cros de la Polcia Local de Mataró, sobre 10Km, puntuable per a la Lliga Internet, que tindrà lloc el dissabte, 3 de maig en el circuit permanent de cros de Mataró. Una cursa amb una bona organització, un circuit dur però maco per la muntanya i uns regals dels que allarguen els braços al acabar la cursa han fet que la tecera edició d\’enguany tanqui inscripcions tan aviat. Avui dijous, 24 darrer dia per a formalitzar les inscripcions en aquest web atletisme.cat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada