SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
71

Aquest cap de setmana s\’ha celebrat la Segona Jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.008, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper diumenge 18 de maig. El Futbol Club Barcelona ha estat el primer classificat tant en la categoria masculina com en la femenina, per tant disputarà el encontre pel títol de la Jornada Final. Quatre clubs més han classificat els equips masculins i femenins per a la Final A. Són l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el CA Laietànaia, la JA de Sabadell i el CA Igualada . La Jornada Final es disputarà amb el programa complet i amb jornades de matí i tarda.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada