Quatre curses amb inscripció oberta pel 27 d\’abril.

0
67

Cap de setmana farcit de curses el proper 27 d’abril. Els corredors poden escollir entre les diferents especialitats de curses, cursa curta com la milla de Lliçà de Vall, mitja distància, 10K a Santa Coloma de Queralt, Mitja Marató a Lleida i una cursa de muntanya a Vic. Podeu fer les inscripcions on-line ne aquest mateix web fins dijous a la tarda (17 hores) que ja es tancaran. La cursa a peu està tenint un èxit important doncs es una forma fàcil de mantenir una vida saludable i de qualitat en l’aspecte físic i tots els metges ho recomanen per a qualsevol edat, sempre sota control mèdic i amb prudència.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada