Aquest cap de setmana es realitzarà la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.008

0
78

. Els encontres de la primera categoria es disputaran el proper diumenge 20 a l\’Estadi Camp Clar de Tarragona, organitzat per l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Grup A, i a l\’Estadi Municipal d\’Igualada, organitzat pel Club Atlètic Igualada, el Grup B. Els encontres de la segona i tercera categories també es disputaran el mateix diumenge a diferents seus. La Jornada Final se celebrarà el proper diumenge 18 de maig. La data prevista inicialment ha estat modificada per coincidència amb el Campionat d\’Espanya Universitari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada