XV MILLA INTERNACIONAL ciutat de cornellà

0
71

El proper dissabte 10 de maig se celebra la XV Edició de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà – Gran Premi Diputació de Barcelona. Aquesta és una de les cites esportives amb més prestigi de l\’estat espanyol, i com sempre, és una cursa oberta a tothom, amb divuit categories des de prebenjamins fins a veterans. Com a novetat, aquest any es disputarà una prova per a discapacitats, tots en el mateix circuit que els últims anys, a l\’Avinguda República Argentina a partir de les 17 hores. Les proves absolutes, amb la presència d\’atletes professionals, estan programades per a les 17\’55h (femenina) i 18\’15h (masculina).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada