XV MILLA INTERNACIONAL ciutat de cornellà

0
22

El proper dissabte 10 de maig se celebra la XV Edició de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà – Gran Premi Diputació de Barcelona. Aquesta és una de les cites esportives amb més prestigi de l\’estat espanyol, i com sempre, és una cursa oberta a tothom, amb divuit categories des de prebenjamins fins a veterans. Com a novetat, aquest any es disputarà una prova per a discapacitats, tots en el mateix circuit que els últims anys, a l\’Avinguda República Argentina a partir de les 17 hores. Les proves absolutes, amb la presència d\’atletes professionals, estan programades per a les 17\’55h (femenina) i 18\’15h (masculina).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari