TRIATLÓ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

0
74

Ja està tot a punt pel Triatló de Sant Feliu de Guíxols.
El dissabte 17 de maig comença la III edició del circuit Tri-Trials Series, el circuit 100% Triatló. Aquest any, els que completin les 3 etapes obtindran un mallot ciclista \”Tri-Trials Series\”, que es lliurarà en el Triatló Sprint de Barcelona. En Sant Feliu de Guíxols, l\’exigent tram ciclista, un port que voreja la costa amb vistes espectaculars, és el principal atractiu d\’aquesta prova. Molts fidels repeteixen any després d\’any, per reptar-se a ells mateixos i millorar els temps anteriors. Gràcies a la implicació del C.A Xaloc i l\’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l\’èxit d\’un els mítics triatlons del calendari català està garantit. Tots els participants tindran una samarreta tècnica i altres obsequis de regal. Les inscripcions estan limitades a només 375 participants.1 No et quedis fora! Es conservarà el format Sprint, 750 metres de natació, 20 km amb bicicleta i 5 km corrent. Per raons de seguretat en el tram ciclista, es realitzaran 3 sortides independents. Els boxes i la meta estaran situats al Passeig Jaume Ier, centre neuràlgic de Sant Feliu de Guíxols. La natació donarà la seva sortida a la platja davant del Passeig, on els nedadors faran un volt triangulars de 750 metres. Seguidament s\’endinsaran en les corbes del tram ciclista, i acabaran corrent per la costa i el port fins a arribar a meta. Vols ser triatleta? Apunta\’t ja!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada