COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
94

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.008, que tradicionalment representa l\’inici de la temporada de competicions de pista a l\’aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros. A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues jornades classificatòries amb mig programa de proves els dies 13 i 20 d\’abril, i una jornada final a programa complet el dia 11 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. La suma de les puntuacions de les dues jornades classificatòries decidirà l\’agrupament de la participació en la Fase Final. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d\’Honor i en la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs.| Els encontres de la primera jornada del proper diumenge es disputen en jornada matinal, i es realitzaran a l\’Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella, organitzat pel CA Calella i el CA Laietània, el Grup A, i a l\’Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell, organitzat pel Girona Costa Brava – CAP, el Grup B. La Lliga Catalana també disputa encontres en la segona i tercera categories durant el mateix cap de setmana i amb el mateix sistema de puntuació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada