Aquest diumenge estarem a Berga

0
86

Si el temps acompanya estarem a Berga. Serem una mica més de 200 participants a la Mitja Marató de Berga. Ambient molt familiar, circuit bastant planer i molt relaxant. Entrepà al final de la cursa. Al mateix temps es disputarà la II Cursa popular de 5 km, oberta a tothom i a totes les edats, amb trofeu al primer home i la primera dona, tindran els mateixos obsequis, esmorzar etc…que els altres corredors de la mitja marató, la cursa es correrà conjuntament amb la mitja marató i la mini marató.
La Mitja Marató Ciutat de Berga forma part del 2n Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada