25ena trobada d’atletes, ex-atletes, directius i jutges a Montjuic Barcelona

0
22

La Comissió Organitzadora està preparant, pel dia 17 de Maig, els actes de la Trobada, que aquest any amb motiu dels 25 anys serà extraordinària. Avancem que es faran visites guiades a l’Estadi de Montjuïc, al Museu Olímpic, i a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, on, en la sala d’Actes dinarem. Es faran parlaments i s’atorgaran diverses distincions. Donen suport a la Trobada, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, i estem gestionant altres col•laboracions. Reserveu-vos la data. Més endavant rebreu el Programa definitiu.| Feu-ho saber als amics i antics companys en l’atletisme, doncs tenim dificultats en arribar a tothom. Ens falten adreces!. Per més informació i per enviar-nos adreces: jbufurull@gmail.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari