Arriba la cita amb l\’esport! La 4a edició de Medijocs

0
60

La Cursa Atlètica vol ser una festa de l\’esport del col·lectiu mèdic i estan convidats a participar-hi els metges i els seus familiars i amics.
Inscripció: Fins el 16 d\’abril de 2008. Els inscrits a partir del dia 17 d\’abril o el mateix dia de la cursa podran córrer però no es garanteix que tinguin dorsal, ni xip, ni obsequi, ni figurar al llistat final de classificació. INSCRIPCIÓ LIMITADA A 300 CORREDORS/ES. Com a cloenda de MEDIJOCS\’08 se celebrarà l\’acte acadèmic \”4rt Simposi sobre Salut, Medicina i Esport\”, que pretén conscienciar els metges i els ciutadans en general sobre la important relació que existeix entre esport, medicina i salut.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada