Cros Ciutat de Vic – Campionat de Catalunya

0
77

Fotos Atletisme.cat – Ana Vilas, Xavier Albiac i Salva Pou
Aquest diumenge s\’ha celebrat el 88è. Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb la vint-i-novena edició del Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic. Judit Pla al capdavant de la cursaCarles Castillejo (CA Adidas) i Judit Pla (FCB) s\’han proclamat campions autonòmics en una esplèndida matinal atlètica amb un magnífic circuit que es caracteritzava par la seva duresa. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el campionat per clubs tant en la categoria masculina com en la femenina. Amb aquest títol, Carles Castillejo revalida l\’aconseguit la temporada passada i ja acumula 6 consecutius en el seu historial. En segona posició s\’ha classificat José Luís Blanco (CA Lloret LS), i en tercera José Ríos (CA Adidas). Per Judit Pla aquest és el seu tercer títol autonòmic de cros, desprès dels aconseguits els anys 2.003 i 2.004. En segona posició ha entrat Jacqueline Martín (FCB) i en tercera Meritxell Calduch (FCB).
Resultats Oficials: Cros Ciutat de Vic – Campionat de Catalunya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada