Arias bat el rècord gironí de 1.500

0
80

L\’atleta establerta a Lloret de Mar, Eva Arias, va aconseguir batre dissabte el rècord gironí dels 1500 metres llisos en pista coberta en la jornada d\’inauguració de la pista d\’atletisme construida al Velòdrom Lluis Puig, a València. Arias va finalitzar en cinquè lloc, amb un temps de 4:19.70, superant l\’antic rècord gironí que tenía Cristina Agustí des de l\’any 1985. Arias lluitarà ara per assolir l\’objectiu ?d\’entrar als Mundials de València en Pista Coberta, pels que la mínima exigida se situa a 4:16.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada